perjantai 4. maaliskuuta 2011

To & Pe

Juu, eli unohdin tietenkin kirjoittaa eilen :P . . . Joten kirjoitan nyt torstain ja perjantain tapahtumat yhteen satsiin.

TORSTAI 3.3.2011

Tultiin tallille ihan normaali-aikaan... En nyt muista mikä se normaaliaika ois, mut kumminki tultiin tallille ennen neljää ku on tunti. Menin Robinilla! <33 Onnenpäivä. =) Laitettiin ponit kuntoon ja ratsastettiin, esteitä. Meillä oli joku harjoittelijasijainen, joka laitto meiät hyppää jotain 40 cm esteit. Vähän tylsää tavallaan, mutta keskityttiin tällä tunnilla enemmänkin istuntaan ja teihin, kuin esteiden korkeuksiin. Mutta Robin oli kuitenkin mahtava, tosin meinasin tipahtaa kun keskihalkaisijalla ollut este (tultiin niiku kokorataleikkaa ja hypättiin este + laukan vaihto) niin sillä Robin ei tainnut saada kunnon ponnistusta hyppyyn / kompastui, enkä minä sitten ollut oikein mukana, joten siinä ehdin jo vähän horjahtaa, mutta hahaa, en tippunut! XD
Tunnin jälkeen vein Robinin talliin ja vein kamat pois yms. Mentiin syömään jotain pientä ja odotettiin että Monan ( mööme ) ratsastustunti alkaisi, meni Mymmelillä kouluu. Katottiin sitä tuntii ja sen jälkeen harjailin putsasin vielä Robinin kupit ja harjasin suojat ja loimen yms. Sitten kerättiin kamppeet ja sain kyydin tallikavereiltani kotiin. =)

PERJANTAI 4.3.2011

Tulin tallille tallikaverini Monan ( mööme ) kanssa. Menin Lucialla  ( eeeeiiiiiiiiiiiii ) ja Mona Antsulla ( pitkästä aikaa ). Vietiin ridakamat hoitajien "kämppään" ja mentiin kattoo meidän hoitohevosia, mä mollyy <3 ja mona aronii <3. Nii, samalla sara ja ira tuli, niil oli rästi ja ira meni hoitoponillaan, Bobbylla ja Sara joutui menemään Spotilla joka oli Saralle suuri pettymys ( ehkä vähän turhan suuri ) XD Yritettiin saada Spot kiinni ja sehän ei ainakaan tänään ollut helppo. Toisinaan se on helppo muttei todellakaan tänään. Lopulta emme ehtineet jäädä auttamaan joten tallityöntekijä sai luvan auttaa :P Harjailin Mollya ja rakkaalla hoitsullanikin saattoi olla hieman huono päivä, sillä se Iraa oikein kunnolla kalloon. Molly osaa olla pelottava, mutta sitä söpöläistä ei saa pelätä. Minua se ei ole vielä näykkäissyt mutta varpaalle kyllä astunut. En melkein viikkoon pystynyt kävellä ja pikkuvarpaani oli AIVAN sininen ja isovarpaani kokoinen (melkein) ja kynsi oli irrallaan. (yöök)
Mutta MOLLY ON KUITENKIN PARAS <333 Mentiin syömään ja laitettiin Monan kaa kypärämme ja nahkashapsimme päälle (en tiiä miten se kirjotetaa). Ridattiin tunti joka oli oikeasti rankka. Pitää kyllä olla hyvä kunto jotta tuosta tunnista selviäisi hengissä. XD Ilmanjalustimia mentiin, kolmikaarista, koottua ravia ja varsinkin kun minulla oli tähän tehtävään aivan "surkea" poni joka oli kaiken kukkuraksi kiimassa ja ähisi kaikille niin olinpa kiitollinen! :/ No, hengissä selvisin, saas nähdä missä kunnossa jalat ovat huomenna, toivottavasti hyvässä... No lähettiin sitten siinä kasin aikaan. Olin ajatellut pestä Mollyn kamat, mutta juuri kun minulla oli siihen aikaan Molly oli menossa tunnille :( Toisena päivänä sitten.
Oltiin ajateltu laittaa Aronin hoitaja eli Mona ( mööme ) roskikseen ja otettu kuva, mutta sen isä oli jo tullu ja se tuskin haluu että oma tytär haisee jätteelle. . . No, sekin toisella kerralla! XD
Heippa! =)